The Importance of Pro and perfume

young beautiful woman with perfect skin - schoonheidsallon stockfoto's en -beelden

Basis

Essentiële oliën zijn de eenvoudigste en meest effectieve natuurlijke ingrediënten in onze make-up, huid en haarverzorging. Ze zijn kostenbesparend en speciaal voor ons samengesteld. Ze verjongen, herstellen en vullen het lichaamseigen natuurlijke bleekproces aan en zijn onschadelijk voor de huid en het milieu.

Pro Vitamine B5 (Panthenol) – is een flexibel bestanddeel van onze cosmetische producten en het is het belangrijkste bestanddeel van bijna alle toners, reinigingsmiddelen en vochtinbrengende crèmes. Het vermindert de grootte van de fijne lijntjes en rimpels en verjongt de huid.

Groene thee-extract – het is een antioxidant die ons immuunsysteem versterkt en ons langer laat leven.

Ivy Leaf Extract – het is rijk aan vitamines en mineralen die gunstig zijn voor de huid. Het wordt gebruikt in de meeste huidverzorgingsproducten. Het helpt het ontstekingsproces te vergemakkelijken en zorgt voor ondersteuning van de cellen en weefsels van de huid.

Kamille-extract – het is ontstekingsremmend. Het beperkt roodheid en zwelling. Het helpt ook om de jeuk en jeuk te verlichten. Kamillespoelingen, baden en zeep zijn zeer heilzaam voor de huidverzorging.

Canderose Extract – het is een natuurlijk bitter bitter – Euphorbedol Extract – het wordt gebruikt in de thee, de thee is ontstekingsremmend, gaat veroudering tegen en werkt afrodisiacum. Het is bekend dat de kamilleplant (Casonia sinensis) mogelijk de werkzame stof (DEA) (5-alpha-reductase) bevat. Maar deze items zijn niet de krachtige gecombineerde DEA en zijn toevallig het belangrijkste ingrediënt van kamilleproducten.

Fenoxyethanol, utroflaviceptide, fenoxyethanol monomethylglycysteïne, 2-azooldeenalcohol, apigenine en magnes verminderen voorlopig de lymfatische groeifactor en versnellen het anti-verouderingseffect van een gecombineerde behandeling met de werking van Brahmi en Brahmi-oestrogeen. Utroflaviceptide bevordert de ideale gezondheid van cellen en verbetert de metabolische efficiëntie. Het leren van het potentieel van het gebruik van Brahmi en Brahmi voor een beter resultaat van de persoon neemt een meervoudige behandeling. Het potentieel van Utroflavine en Brahmi wordt gerealiseerd door de verbetering van de conditie van de persoon aangezien Utrofoam en Brahmi zullen reageren met het hyaluronzuur dat door het menselijk lichaam wordt opgenomen in het lichaam dat nodig is voor de schoonheid van de persoon.

U kunt Utroflavine en Brahmi 's morgens op uw huid aanbrengen, aangezien Utrofoam en Brahmi rijk zijn aan glycerol. Utroflavine helpt je bij het verwijderen van dode cellen, verwijdert schadelijke gifstoffen en versterkt de oosterse essentie. Brahmi en parfum geven de zoete geur aan de mooie persoonlijkheid van een vrouw. Daarom moeten vrouwen de inname van utroflavine en brahmi verhogen om van een gelukkig leven te genieten.