How to Cut Hair

vrouw bij hair salon - kapsalon stockfoto's en -beelden

Van hippe markten en showcase-winkels hebben kappers een scala aan hulpmiddelen tot hun beschikking om haar te stylen. Trouwens, kappers hebben hun eigen gereedschap bij de hand waarmee ze haar knippen. Sommige instrumenten van de handel zijn onder meer haarsnijders, serums en stylingproducten.

Haarsnijders zijn instrumenten die worden gebruikt om haar te knippen. Er zijn verschillende soorten haarsnijders verkrijgbaar. Sommige zijn ontworpen om alleen de haarpunten te trimmen en worden niet gebruikt om het haar te structureren. De volgende stap bij het knippen van haar is om het in porties te verdelen. Vervolgens is elke sectie Meet en snijd het haar in geschikte porties. Daarna is het langste deel het voorste deel en dan het achterste deel. Deze worden gebruikt om het haar te snijden en te structureren.

Serums, kleuren en sprays worden gemaakt door een mengsel van speciale elementen. Het doel van het serum is om een ​​standaard tint op het haar te fixeren of gewoon highlights toe te voegen. Serums kunnen aan de basis van het haar of alleen aan de punt worden gebruikt. Wanneer aangebracht aan de basis van het haar, krult het serum het haar. Aan de punt laat het de kleurstof doordringen. De meeste kleurstoffen hebben een zure basis of een siliconenbasis. De siliciumbasis helpt de kleurstof zijn zure vorm te behouden.

Haarlak wordt aangebracht om het haar te verzadigen. Ze kunnen dik of licht zijn. Afhankelijk van de haarstijl wordt het Swift-condensatorscheermes gebruikt om een ​​gladde scheerbeurt te geven. Het scheermes heeft verschillende mesjes die speciale scheermessen gebruiken voor het reinigen en scheren van het haar. De speciale scheermessen hebben handvatten die perfect gevormd zijn om de handen te ondersteunen. Het condensatorscheermes heeft vijf mesjes. Het aantal mesjes verschilt per haartype. Het eerste mes wordt gebruikt om het haar dicht bij de huid te scheren. Het tweede mes kan worden gebruikt om dieper in de haarwortel te scheren. Het derde mesje kan worden gebruikt om het overtollige haar te scheren. Het vierde mes wordt gebruikt om het haar schoon te maken en te trimmen. Het vijfde mes wordt gebruikt om het haar volledig af te snijden.

Klassieke scheerapparaten hebben handvatten die gemaakt zijn van roestbestendig, maar redelijk gemakkelijk te onderhouden. Ze bevatten enkele bewegende delen en zijn daarom vrij complex om schoon te maken. Een double action scheerapparaat is een scheerapparaat met twee handvatten. Het ene handvat is voor het snijproces en het andere voor het schuimen.

Moderne kapperszaken en kapsalons hebben over het algemeen een arsenaal aan haarstylingproducten beschikbaar. De truc is om te weten wat een kwaliteitsproduct is. Enkele van de basisproducten zijn haarlak, mousse, stylinggel en stylinglotion. Serums zijn belangrijk voor degenen die het haar willen kleuren of textuur willen toevoegen. Ook vereist het kleuren van haar een speciale behandeling. Haartint, haarglans en haarstencils zijn allemaal soorten haarverzorgingsproducten die op het haar kunnen worden aangebracht.

Welke traditionele haarverzorgingsmethode je ook kiest, ze zullen zeker tevoorschijn komen met een gezonde, fantastisch uitziende haardos.