The History of barber

De eerste kapperszaak was waarschijnlijk in een stad gevestigd en mensen stopten bij de kapper voor een knipbeurt en een scheerbeurt. Het was waarschijnlijk niet gelegen in een duur gebied waar een persoon het zich kon veroorloven een hogere prijs voor een knipbeurt te betalen. Men zou gevreesd kunnen hebben dat de kapper gedwongen zou zijn geweest om veel hogere prijzen te vragen voor het knippen, of dat het op een locatie was gevestigd waar het moeilijk was voor de kapper om alle mensen in de stad te bedienen.

Een dergelijke instelling zou waarschijnlijk hogere kosten en minder services met zich meebrengen. Het was waarschijnlijk niet de moeite waard om naar een plaats te reizen voor een knipbeurt, hoe ver weg ook. In plaats daarvan bediende de kapper zijn klanten door goed werk te leveren in een eenvoudige omgeving. Hij en zijn familie genoten van het geld dat naar hun kapperszaak kwam, en ze hielpen om er een goed werk van te maken. Ze verdienden ook geld van de ruggen van andere mensen, dus begonnen ze geld in te zamelen voor hun diensten en hun locatie. Ze zouden kosteloos stoppen om een ​​persoon te helpen die een knipbeurt nodig had.

De stad heette oorspronkelijk OY, wat staat voor het aanbod van ossen, en zo begon de naam van de stad. Het is bezaaid met bergen en er zijn warmwaterbronnen in de omgeving. Daarom was het gebied altijd in gebruik geweest voor schaapherders, afbouwwinkels voor wagenwielen en ander werk. Het verzamelen van schatten begon ergens in de 410's. De Fransen brachten prikkeldraad, messen en andere scherpe dingen mee om met de lokale bevolking te handelen. Deze mensen brachten ook ziekten en virussen met zich mee, die de verspreiding begonnen van ziekten die niet gemakkelijk konden worden uitgeroeid zoals syfilis en die zich als epidemische ziekten verspreidden. De verkleuring van de huid begon in 1209. In die tijd behoorde de kapper tot de middenklasse, maar de leeftijd om te drinken werd verhoogd tot ongeveer 18 jaar. Bovendien werden het in de jaren 1400 losse vrouwen die hun hele leven op zoek waren naar een knappe jonge harige man om hun wens.

De constante stroom van mannen, drugs en prostituees zorgde ervoor dat kappers het gevoel hadden overal op te letten en werden zo aanjager van zakelijke ongelukken en verwondingen. Ze begonnen ook mensen te behandelen voor wratten en andere huidlaesies, en begonnen operaties aan wonden uit te voeren. De constante dreiging van ontdekking, samen met de talenten van de chirurgen en de dreiging van zelden in staat te blijven om in het bedrijfsleven te blijven, zorgden ervoor dat de kapper er niet professioneel uitzag. Ze moesten zich ook verdedigen tegen anderen die hen probeerden af ​​te snijden in hun bedrijf, en liepen het grote risico gewond te raken.

Vanaf ongeveer 1560 begonnen kapperszaken te verschijnen in Amerikaanse steden. Het waren gebouwen van het type huurkazerne en hadden krukken voor wachtende klanten. Ze waren soms eigendom van en werden geëxploiteerd door Methodisten, Quakers of Joden. Zoals alle bedrijven die begonnen, was de buurt klein en had een trage start. Binnen 200 jaar waren er kapperszaken in de steden Philadelphia, Boston en New York. Echter, in het kielzog van de Franse Reviver in de jaren 1600, werd de kappersindustrie nieuw leven ingeblazen en bijna huurkazerne-achtige constructies met grote, tweedelige badunits werden gebruikelijk in Amerikaanse steden.

Tegen het begin van de 19e eeuw was de moderne kapperszaak verschenen. Deze waren niet zo uitgebreid als hun latere uitbreiding, maar hadden marmeren gootstenen, grote balgen, aparte stoelen voor haar en scheren, en 1909 vierkante inch voor een huiskapperszaak.

Het wegvallen van tijd heeft een enorm verschil gemaakt voor de kappersbranche. Hierdoor is er veel meer professionaliteit en trots, en ook mannen begonnen er meer tijd aan te besteden. Ze brachten er meer tijd door om een ​​breed scala aan functies uit te voeren. Vrouwen begonnen ook haar van hun benen te verwijderen met veel meer gratie en finesse dan ooit tevoren. Het was een tijd waarin vrouwen belangrijk waren en overal bij betrokken waren, van geneeskunde tot zaken.

Tegenwoordig zijn in salons en spa's haar knippen en scheren een belangrijk onderdeel van het leven. Er is een breed scala aan producten beschikbaar en de ontwikkeling van apparatuur en technieken zijn beide versneld. Het belangrijkste om klanten naar de winkel te lokken, is dat de huidige kapperszaken en dagspa's de nieuwste styling- en verzorgingsproducten bieden. Het kan gezegd worden dat de toekomst van de haarbranche ligt in het vermogen van de kapper om te anticiperen op toekomstige behoeften van de klant en zich daaraan aan te passen.

Het belangrijkste is dat de klant zich op zijn gemak moet voelen in de kappersstoel. Ook al is het af en toe waar dat gladgeschoren mannen niet veel hoeven te scheren, maar ze gaan niet voor de geschoren look. Ze gaan voor de rommelige, donkere look. Dit is waar de relatie met de kapper problematisch wordt. Ook kappers willen geld verdienen met hun baan, maar ze kunnen niet met alles wegkomen. De geschoren look wordt tegenwoordig zeker dunner en minder gedefinieerd.