Soap Making

bijgesneden schot voor vrouwelijke client ontvangt een kapsel - kapperszaak stockfoto's en -beelden

Gouda loopt al sinds haar 18e in de trend voorhoede. Het is een ciderstad, populair vanwege zijn feestende levensstijl en beroemd om zijn verdeelde Europa. Zowel symbolisch als figuurlijk. Hoewel Gouda een bekend centrum heeft, staat het bekend om zijn opstandige geest, zoals opstanden. telt bijna 2000 mensen. En niet zonder eigen problemen. Er zijn zwerfhonden, tieners in de buurt, tieners die drugs verkopen, tieners die alcohol drinken, noem maar op. Zelfs het politiebureau kan niet worden genegeerd.

Gouda wordt geregeerd door een harde regel, en getolereerd door de anderen. Zelfs de winkeliers kunnen met geweld worden bedreigd als ze zich niet aan de lijn houden. We hebben een klein voorbeeld van een zeepfabriek vlakbij het historische centrum en er is een fruitverwerker op loopafstand.

De naam van de cider, die in de voor Gouda typische inouses wordt geproduceerd, heet 'Goudaise'. Eigenlijk kent niemand de naam Goudaise, maar de meeste inwoners noemen het bij de codenaam Goudaise de Mayo.

En tot slot Goudaise de Mayo!

De traditionele methode om zeep te maken gaat uit van dierlijke vetten en loog. Wel, we beweren wel dat Goudse inheemse volkeren, roofslangen van de huid van wilde zwijnen, de basis vormen van onze zeep. De loog die ze gebruiken is niet duidelijk voor moderne zeepmakers. Het is echter duidelijk dat ze dit spul niet hebben bedacht = zeep. Het maken van zeep moet dus begonnen zijn lang voordat zeep werd ontdekt = per ongeluk + per ongeluk = door wetenschapper.

Zeep maken heeft eigenlijk niets met zeep te maken. Iets dat geen zeep is. Maar ze wisten niet = dat is = zeep.

De enige zeepachtige substantie die Gouda op de markt heeft, is de zeepachtige substantie genaamd holzeep. Maar het is zo zwak, dat één balk het niet eens volhoudt. Alleen de sterkere merken zouden met dit spul kunnen concurreren.

Maar als we shea helemaal willen behouden uit moderne zeep, moeten we het aanpassen aan Goudse manieren. Omdat moderne zeep – gemaakt in zepen, op kleding, inidges en huizen – de neiging heeft om onze huid en kleding uit te drogen. En om het nog beter te maken, hoeft onze huid minder te transpireren.

moderne zeep is gemaakt van oliën en vetzuren en hoewel ze het een glanzend oppervlak geven, is het schadelijk voor onze huid. Het dringt door tot in de diepe lagen van onze huid en maakt het later vettig, puistjes en vlekjes.

Alles wat gezegd is, zeep is noodzakelijk voor ons leven. Helaas wordt het in veel ontwikkelingslanden gebruikt, voornamelijk door de aminozuren en vitamines. Maar zeep heeft echt geen verdediging nodig – het moet met mate worden gebruikt. sightly raad ik aan om het gebruik van zeep te verminderen als je je acne vermindert. Maar als je je er prettig bij voelt om het te gebruiken, is er geen betere optie dan zeep.

Als u dit artikel op uw website wilt gebruiken, voegt u het volledige.