Palm Oil

sunscreens bottles cosmetic template - zonnenbrand olie stockfoto's en -beelden

Lotions voor gebruik in de winter

Over het algemeen zijn lotions bedoeld voor mensen die in koudere streken wonen. Ze zijn vooral goed voor skiërs en mensen die in de koude wintermaanden naar buiten gaan. Helaas zijn oliën en andere stoffen die penetratieverbeteraars worden genoemd meestal niet erg effectief.

Oliën zijn toch oliën? Sommige experts zeggen dat de oliën alleen een barrière vormen in de bovenste laag van de huid die de verdamping van water stopt. Maar anderen zeggen dat de huid zelf een zeer hoog gehalte heeft aan natuurlijke stoffen die voorkomen in plantaardige oliën. Dus het probleem is niet echt wat je niet wilt, maar hoe je de goede dingen kunt krijgen.

De meeste bruiningsoliën zijn het resultaat van het extraheren van deze natuurlijke materialen uit meer 'voor de hand liggende' bronnen. Noten, zoals amandelen of walnoten, zitten bijvoorbeeld vol vetzuren. Als je een gevoelige huid hebt, kunnen noten de productie van talg reguleren, de stof die de huid zijn natuurlijke oliegloed geeft.

In hetzelfde opzicht wordt aangenomen dat palmolie anti-verouderingseigenschappen heeft en wordt gebruikt als een alternatief voor cosmetica die anders is afgeleid van petrochemicaliën.

Een snelle zoektocht op de petrochemische website leert ons dat palm een ​​van de rijkste oliën voor de huid is. Eigenlijk is het grootste deel van de inhoud van de palm te vinden in een dieet met alleen palmolie.

Palmolie wordt op veel manieren gebruikt:

o Als olie bij het koken

o Als ingrediënt in junkfood en ander voedsel

o Als aanvulling op cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging

Er is een interessant artikel van Joe Palm over de voedings- en cosmetica-industrie: 'Palmolie en minerale olie'.

Ze bevatten deze zin: "Hoewel Palmolie technisch gezien een plantaardig vet is, kan het eerder als een product dan als een vet worden beschouwd. Misschien moet het worden gezien als een plantaardig eiwit met mogelijk belang voor de gezondheid."

Wat vind jij van palmolie? Moeten we het allemaal eten? Designer Skin denkt van wel. Hier is een beetje informatie van hen:

"….sommige experts beschouwen palmolie, die is gebaseerd op de verzadigde vetzuren van kokosnoot, als een gezonder en veiliger alternatief. Het gebruik van moderne palmolieproducten heeft ertoe geleid dat veel gevaarlijke gifstoffen uit de huid zijn verwijderd. De moderne palmolie producten zijn ook rijk aan vitamines en andere voedingselementen die de huid nodig heeft."

The use of palm oil is not new. Various items such as balms, creams, facial and body soaps, moisturizers and shampoos that contain palm oil have been used for many years. As this trend has grown, the use of more plant based ingredients of foods to remove dead skin cells and to infuse the skin with nutrients and various other nutrients have become more popular.

Unfortunately, when you buy those products you get what you pay for. palm oil is more costly than other oils. It's current distribution costs more than $10 per pound to at least twenty dollars. Environmentalists and consumers concerned about the negative effects of palm oil would prefer to use a product that contains no palm oil. This is where the healing properties of palm oil becomes an added advantage. Some brands of hand and body lotions and soaps containing palm oil have natural moisturizers included. This means that the palm oil will not be listed as an ingredient. People who are not happy with this fact may still purchase a palm oil product.

De tijd dat palmolieproducten zo duur waren dat alleen de rijken ze konden betalen, is voorbij. het kopen van een palmolieproduct is bijna als het verkrijgen van een luxe massage. Je voelt en ruikt niet alleen de geur door het hele product, je voedt je huid zelfs met luxe, natuurlijke oliën. De markt is de laatste tijd verzadigd geraakt met producten waar palmolie in zit. Mensen die hier niet blij mee zijn, hebben geprobeerd de producten die ze hebben gekocht na te bootsen, maar hebben het gevoel dat ze ze niet 'evangeleren' zoals ze bedoeld waren.

')>Geschiedenis van palmolie: het suggestieve gebruik ervan traceren!.

')>Palmolie en cosmetica: Oudheden opgraven!

')>Waarom zijn palmen zo belangrijk?

')>Wat zit er in een palm?